Een naadloze douaneafhandeling is essentieel voor het succes van elke supply chain. Transport via water, lucht of multimodaal: je krijgt overal te maken met de verwerking van douaneformaliteiten. Dat dit foutloos en efficient wordt gedaan kan het verschil maken tussen vertraging of een tijdige levering. Met VSL Customs bieden wij op maat gemaakte douanediensten die uw logistieke processen optimaliseren en risico’s minimaliseren.

Ontdek de voordelen van VSL Customs:

Volledige compliance

Wanneer u de levering overdraagt aan VSL zorgen wij ervoor dat uw zendingen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Onze specialisten zijn voortdurend op de hoogte van de nieuwste voorschriften, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over compliancerisico’s. Dit biedt gemoedsrust en helpt ook boetes en vertragingen te voorkomen.

Snelle afhandeling

Tijd is geld in de logistiek. Dit begrijpen wij als geen ander. Wij zorgen ervoor dat douanedocumenten efficiënt en snel worden verwerkt, zodat uw goederen zonder onnodige vertragingen verder kunnen. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om de meest complexe douanezaken snel en adequaat af te handelen.

Geïntegreerde oplossingen

VSL Customs biedt naadloze oplossingen die volledig zijn geïntegreerd met uw gehele supply chain. Onze douanediensten sluiten direct aan op onze logistieke diensten, waardoor u profiteert van een efficiënt, compleet systeem voor zowel transport als douaneafhandeling. Dit zorgt niet alleen in kortere doorlooptijden en lagere kosten, maar ook in een verhoogde betrouwbaarheid. Zo weet u zeker dat uw goederen veilig en in vertrouwde handen zijn.

Meer weten over VSL Customs? Klik hier.

Waarom kiezen voor VSL Customs?

Betrouwbaarheid, efficiëntie en flexibiliteit. Zo wordt VSL Customs gekenmerkt, het draait allemaal om maatwerk. VSL Customs optimaliseert uw logistieke processen door volledige compliance te waarborgen en de doorvoer van goederen te versnellen, wat resulteert in minder vertragingen en meer voorspelbaarheid binnen uw supply chain.

Als AEO-gecertificeerd (Authorised Economic Operator) door de douane/belastingdienst, maken wij deel uit van een veilige logistieke keten, wat voordelen biedt zoals eenvoudiger douanevergunningen en soepelere afhandeling van fysieke douanecontroles. Onze betrouwbare en efficiënte aanpak, ondersteund door het nieuwste Douaneaangifte Management Systeem, zorgt voor een snelle digitale verwerking van uw aangiften. Met in-house douanespecialisten die nauw samenwerken met zowel VS Logistics als de douane, bieden wij maatwerkoplossingen voor import-, export- en transitaangiften. Wij bieden vertrouwelijke ondersteuning bij het vaststellen van de juiste HS-codes en het regelen van de benodigde documenten; daarnaast garanderen wij een naadloze en persoonlijke service op maat.

Bij VSL zien wij persoonlijkheid als prioriteit, lees hier waarom.

Wilt u de voordelen van VSL Customs zelf ervaren? Neem vandaag nog contact op via customs@vslcustoms.nl en ontdek hoe wij uw logistieke processen kunnen optimaliseren met onze betrouwbare en efficiënte douanediensten.